rackartyg

Alla inlägg den 6 september 2011

Av Anna Östervall - 6 september 2011 10:23

I söndags tog vi det lite lugnt igen innan vi åkte till skogen med hundarna.  Var återigen ute ungefär en timme då de fick leta godis under tiden som jag och Jennifer lekte kurragömma, plockade blåbär och kastade boll. 



Axxa har hittat en godisgömma


Sedan packade vi in oss i bilen allihop och åkte till mina föräldrar där vi hade en lugn dag. Gick en kort promenad då Jennifer cyklade på sin cykel.



Fokus!



När vi kom till uppförsbacken  på slutet hade vi redan preppat Jennifer med att hon skulle gå upp och mormor bära cykeln uppför backen. Väl på plats ville Jennifer inte kliva av… Så mormor ”curlade lite” och puttade på cykeln och Jennifer trampade på utan det minsta motstånd. Plötsligt säger hon ”BJA mojmoj där här går ju superbra, lätt som en plätt!”. Mormor pustar på och säger att vi måste ta en paus varpå Jennifer stånkar och pustar lite, låtsas torka svetten ur pannan och utbrister ”Puh, vad tungt det är”… Mamma och jag tittar på varandra och gapskrattar.



Hemma hos mormor och morfar igen pustade mormor ute lite med en bok och sedan vart det innelek med morfar, fika och middag. Fick mycket beröm för våra goda Klickkakor!   


         


Idag var det dags för vab igen, tycker inte Jennifer är pigg nog för dagmamman. Idag åkte vi återigen ut till skogen och tillbringade en timme där. Jennifer klättrade lite i träd och vi plockade blåbär och slängde torrfoder till hundarna som de fick leta efter. Däremellan satt hon i mitt knä och mös och vilade lite, men hon var inte trött! 


   
Åhej! Vad besvärligt de lagt godisarna...



Varför gå runt när man kan pressa sig under??  


   


Axxa kunde inte hålla sig utan sprang lite grann i halvgalopp och jag hade inte hjärta att hejda henne… Hon fick inte leka med Faran, där drog jag gränsen! Men hunden går ju upp i atomer snart om hon inte får röra sig lite…   Resten av dagen har det varit lugnt här hemma…


 
Måste vara otroooligt bekvämt att ligga med huvudet på trappsteget nedanför...

Presentation


Anna heter jag som har bloggen. Den kommer mest handla om träningen med mina schäfrar Korad tjh(rh) Äventyrs Faquera -02 & Rackartygs Axxa -07, men även lite om vår vardag med dottern, sambon och hans hund.

Korad Tjh (rh) Äventyrs Faquera


Född 2002.06.29

 

u. KORAD Äventyrs Durin

e. KORAD S BCH Likatorps Birk

 

Genomförd MH, Korad,
lydnadsklass 3,

uppflyttad till lägre spår,

godkänd tjänstehund räddning,

godkänt L-test tullen

Faquera är numera pensionerad från tävling

 

Korad Rackartygs Axxa


Född 2007.09.01

 

u. Äventyrs Faquera

e. Korad Rapports Exxon

 

Genomförd MH, Korad,
1:a pris lydnadsklass 2,

uppflyttad till lägre spår

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards