rackartyg

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Anna Östervall - 31 mars 2010 13:41

Så låter utmaningen jag fick för någon månad sen… Har funderat lite över detta, ska man svara på en sån här utmaning tycker jag att svaren ska vara lite utöver det vanliga, något ”roligt”, uppseendeväckande eller liknande. Samtidigt ska det ju vara något man inte ångrar att man delat med sig av till omvärlden…


Så här kommer mina svar:


1. Jag har aldrig testat en drog i hela mitt liv, fastän det varit mer än tillgängligt många gånger… Har däremot blivit (ofrivilligt) drogad när jag var ute på svartklubb i tonåren – allt gick dock väl tack vare några mycket goda vänner, en (av typ 100 tillfrågade) schysst taxichaufför och en mamma som låg bredvid och vakade hela natten…


2. Vår första hund var irländska settern Tiffany, som flyttade hem till oss i juni 1991. Familjens rasval var inte självklart; jag ville ha schäfer eller rottweiler, mamma yorkshireterrier och brorsan ingen hund alls. Pappa sa att ” det blir en irländsk setter eller ingen hund alls!”. Varför? Jo, för att den matchade färgen på pappas omsorgsfullt renoverade 15 meters Petterssonbåt! Vi var dock väl pålästa om rasen och pappa sprang maraton och ville ha en springkompis så det var inte så överilat som det kan låta! 


3. Jag h a t a r att plugga och har plågat mig igenom grundskola, gymnasium, komvuxkurser och nu senast fyra år på universitetet! Det har varit ren och skär envishet som fått mig att genomföra detta. Är sååå glad att helvetet är över! Saknar dock en halv termin för att få ut min magister så ev. blir det ett par kurser till på universitetet så småningom…


4. Är egentligen otroligt lat samtidigt som jag har svårt att ta det lugnt och ”bara” vara…

5. Jag är ett hemligt fan av Britney Spears – blir så glad av hennes musik. 


6. Jag har ganska lätt för att bli ”besatt” av saker jag ger mig inpå… Det var inte så många veckor sen jag började träna och nu tycker jag inte att tre gånger i veckan räcker… Tycker aldrig att hundarna får nog oavsett hur mycket de får, vilket iofs inte är så mycket just nu. Men tidigare var vi som minimum, en dålig dag, ute i tre timmar. Oftast var det 5-6 timmar, blandat cykling, promenader, träning och att ”bara vara”! Inte ens då var jag nöjd… Samma gäller givetvis deras motion, träning – ja allt.


7. Gillar att sjunga med när jag lyssnar på musik! Det är dock lite besvärligt då jag är helt tondöv, saknar taktkänsla helt och hållet samt aldrig kommer ihåg en låttext! Robban njuuuter när vi åker bil emellanåt!
   






  
Jag bryr mig inte om att skicka awarden vidare, men vill självklart att
de bloggar jag följer antar utmaningen - ni vet vilka ni är.   
Kopiera den här loggan o skriv 7 st saker i er blogg som folk kanske inte vet om er. Skicka sedan vidare awarden till några bloggar som ni tycker är bra.


Presentation


Anna heter jag som har bloggen. Den kommer mest handla om träningen med mina schäfrar Korad tjh(rh) Äventyrs Faquera -02 & Rackartygs Axxa -07, men även lite om vår vardag med dottern, sambon och hans hund.

Korad Tjh (rh) Äventyrs Faquera


Född 2002.06.29

 

u. KORAD Äventyrs Durin

e. KORAD S BCH Likatorps Birk

 

Genomförd MH, Korad,
lydnadsklass 3,

uppflyttad till lägre spår,

godkänd tjänstehund räddning,

godkänt L-test tullen

Faquera är numera pensionerad från tävling

 

Korad Rackartygs Axxa


Född 2007.09.01

 

u. Äventyrs Faquera

e. Korad Rapports Exxon

 

Genomförd MH, Korad,
1:a pris lydnadsklass 2,

uppflyttad till lägre spår

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards