rackartyg

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Anna Östervall - 19 juli 2011 22:15

      "Flytta på dig"! Jennifer är rätt handgriplig med hundarna emellanåt!
       Efter en halvtimmes (?) bubbellek blir man rätt trött...

     Under hela tiden Jennifer och Axxa jagar såpbubblor sitter Faran vid ingången till källaren (där vi har frysboxen) och väntar på middagen...     

Av Anna Östervall - 19 juli 2011 21:55

Måndag, tisdag och onsdag bestod av massa jobb! Allt för att kunna gå på semester i tid… Jobbade in över närmare 7 timmar som jag kan ta ut för hundträning i höst – alltid något gott! ”I tid” kunde jag gå på semester också, kl 18 lämnade jag jobbet – härligt! Gick lite längre rundor med hundarna på morgnarna innan jag åkte till jobbet, det är ju mycket mindre bilar på vägarna nu så jag kan åka runt 7.30 istället för absolut senast 7!

I torsdags och fredags var vi ute 1,5 timme på morgonen och då fick hundarna simma en del också!


I torsdags åkte vi till Sundby gård på utflykt. Vi åt laxsallad till lunch och Jennifer åt glass, satt på bryggcaféet precis vid vattnet. Vi tittade på hästar, gick en promenad med hundarna och Jennifer lekte i lekparken. Jättehärligt ställe!


I fredags var vi hemma och fixade igen under tiden som jag messade med en kompis för att bestämma träff på lördagen. Slutade med att vi stämde träff redan 1,5 timme senare. Jennifer och hennes tvååriga son kommer jättebra överens så vi sågs på Ikea! Började med att äta lunch i restaurangen och där hade de två lekhörnor – blev kvar där i någon timme tror jag. Sedan gick vi genom hela varuhuset och ungarna hade superkul!! Fyra timmar senare lämnade vi Ikea med övertrötta barn och var rätt slut vi med!


På lördagen sågs vi igen, då hemma hos dem där vi åt, fikade och lekte oss genom hela dagen. Var totalt slut när vi styrde hemåt vid 19-tiden…


I söndags var vi hemma och fixade igen. Vi grävde upp lite potatis och sedan sågade vi upp stockar till vedkubbar som sedan kördes till Robbans moster och morbror där de ska klyvas! Två flak körde vi över och vi har ungefär dubbelt så mycket kvar…


Åhåhå, en potatis!!




Tjocktröja och shortsen bak och fram! En viss dam är mycket bestämd med vad hon ska ha på sig! Spela roll om det är 30 grader plus ute...


Dagens bästa var nog när vi tog fram såpbubblorna!  Knoll och Tott (Jennifer och Axxa) hade lika kul båda två – det märks att de är jämgamla!   


    Ser ni bubblan vid balkongstolpen?


"Blås husse, blås"!


                      



Som ni sett tog det ett tag innan jag insåg att jag fotade i motljus... De bästa bubbelbilderna kommer i ett bildinlägg för sig.


Presentation


Anna heter jag som har bloggen. Den kommer mest handla om träningen med mina schäfrar Korad tjh(rh) Äventyrs Faquera -02 & Rackartygs Axxa -07, men även lite om vår vardag med dottern, sambon och hans hund.

Korad Tjh (rh) Äventyrs Faquera


Född 2002.06.29

 

u. KORAD Äventyrs Durin

e. KORAD S BCH Likatorps Birk

 

Genomförd MH, Korad,
lydnadsklass 3,

uppflyttad till lägre spår,

godkänd tjänstehund räddning,

godkänt L-test tullen

Faquera är numera pensionerad från tävling

 

Korad Rackartygs Axxa


Född 2007.09.01

 

u. Äventyrs Faquera

e. Korad Rapports Exxon

 

Genomförd MH, Korad,
1:a pris lydnadsklass 2,

uppflyttad till lägre spår

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards