rackartyg

Alla inlägg den 19 mars 2013

Av Anna Östervall - 19 mars 2013 09:25

Ja, ibland blir det inte som man tänkt... Min plan för närmsta framtiden var att jobba måndag och tisdag denna vecka för att sedan ta ut semester fram till Lillis anländer. Jag tänkte även se mig själv som fullt frisk och inte gå vidare med utredningar/uppföljningar förrän efter födseln. Jag tänkte varva ner, koppla av och försöka uppskatta den tid som är kvar av denna, min sista, graviditet.

Men... Tydligen var det inte omvärldens plan...

I fredags fick jag ett mycket virrigt samtal från reumatologen på Huddinge sjukhus som lite nedkortat lär ungefär så här:
Sköterskan: "Hej, eftersom du inte kunde komma till oss på din tid idag undrar vi om du kan komma på tisdag nästa vecka?"
Jag: "????"
Sköterskan: "Ja, på tisdag kl eller onsdagen kl xx?"
Jag: "?? Men, jag har inte någon tid hos er, jag har inte fått någon kallelse..."
Sköterskan fortsatte babbla på "jaha... nähä... det blev fel... Men kan du komma på tisdag eller onsdag kl xx blablabla"
Jag, lite irriterat: "Nej, jag jobbar på tisdag. Onsdag kanske, men ska jag verkligen till er redan nu?? Det skulle ju gå tre månader mellan proverna och nu har det ju bara gått två...?"
Sköterskan babblar förvirrat på och tid bokas på onsdagen. Därpå säger hon att jag måste ta blodprover innan, på tisdag eller onsdag morgon.
Jag, för 3:e gången: "Jag JOBBAR på tisdag...". Bestäms att prover ska tas på måndag, tisdag eller onsdag morgon, jag förstår inte varför då de inte kommer hinna få provsvaren innan läkarbesöket men orkar inte tjafsa...

Idag skulle jag tagit proverna men labbet stängde tidigare än vad hon sa till mig så jag kom för sent.
Imorgon måste jag ringa runt och kolla så att:
1. Är det verkligen mig hon bokat in på läkartiden (mitt namn nämndes aldrig)
2. Står det rätt prover på remissen till labbet? Jag vet i vart fall 3 av de som ska kollas, de viktigaste.
Fortsättning följer...

Alla vet att jag trivs otroligt bra på mitt jobb och tycker mycket om min chef. Efter jul har det dock varit lite si och så och extremt dålig kommunikation. Det är hög belastning, många möten och min sjukskrivning på det... Då chefen inte nämnt något och jag ska ha utvecklingssamtal innan jag går gick jag in till chefen idag för att kolla att vi är helt överens om att min sista arbetsdag är imorgon, något som resten av "hela företaget" är med på. Hon satte typ i halsen och vips så jobbar jag måndag nästa vecka också... INTE min plan, alls...

Inte nog med det så ringde Robban under eftermiddagen och frågade om jag kunde hämta Jennifer på dagis (vilket jag inte kunde pga provtagningen som jag sen ändå inte kunde göra) då han fått en sjukhustid på eftermiddagen. Hans axel hade hoppat ur led, igen... Hans pappa fixade så den hoppade rätt igen men han var tvungen att åka in då det "kändes lite konstigt "... Det såg ok ut, men det blir givetvis vila, sjukgymnastik, ännu mer försiktighet och tal om ev. operation lite längre fram...

På fredag ska jag till MVC igen, hoppas på ett "smidigt " besök där i vart fall...

Ja, det där med att ta det lugnt och vila - vete 17 hur det går...

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Anna heter jag som har bloggen. Den kommer mest handla om träningen med mina schäfrar Korad tjh(rh) Äventyrs Faquera -02 & Rackartygs Axxa -07, men även lite om vår vardag med dottern, sambon och hans hund.

Korad Tjh (rh) Äventyrs Faquera


Född 2002.06.29

 

u. KORAD Äventyrs Durin

e. KORAD S BCH Likatorps Birk

 

Genomförd MH, Korad,
lydnadsklass 3,

uppflyttad till lägre spår,

godkänd tjänstehund räddning,

godkänt L-test tullen

Faquera är numera pensionerad från tävling

 

Korad Rackartygs Axxa


Född 2007.09.01

 

u. Äventyrs Faquera

e. Korad Rapports Exxon

 

Genomförd MH, Korad,
1:a pris lydnadsklass 2,

uppflyttad till lägre spår

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards